Heeft u vragen? Bel dan naar +31 6 15362354  of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Wasmachines

Miele wasmachines

Miele wasmachines

Bij WGS Witgoed kunt u diverse Miele wasmachines bestellen voor de beste prijs. Dit zijn tweedehands wasmachines en daarom kunt u deze extra voordelig kopen. Dit wil echt niet zeggen dat de kwaliteit minder is. We keuren en controleren de wasmachines altijd voordat we deze te koop zetten, zodat u zeker weet dat u iets koopt wat kwalitatief in orde is. Daarnaast krijgt u altijd garantie op uw aankoop. WGS Witgoed biedt verschillende Miele wasmachines die volledig zijn nagekeken en getest op alle vitale onderdelen. Daarnaast geeft WGS Witgoed altijd garantie en kan de wasmachine bij u thuis worden bezorgd en aangesloten
Bekijk producten
Bosch wasmachines

Bosch wasmachines

Bent u op zoek naar Bosch wasmachines? WGS Witgoed is de specialist waar u terechtkunt als u op zoek bent naar Bosch wasmachines. We hebben een uitgebreid aanbod met wasmachines die u tegen de scherpste prijs kunt kopen. Onze wasmachines zijn altijd erg betaalbaar, dus neem zeker eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod. WGS Witgoed biedt verschillende Bosch wasmachines die volledig zijn nagekeken en getest op alle vitale onderdelen. Daarnaast geeft WGS Witgoed altijd garantie en kan de wasmachine bij u thuis worden bezorgd en aangesloten.
Bekijk producten
Siemens wasmachines

Siemens wasmachines

WGS Witgoed is de specialist waar u terechtkunt als u op zoek bent naar Siemens wasmachines. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en bij ons vindt u zowel nieuwe als tweedehands modellen. De wasmachines zijn altijd erg betaalbaar, dus neem zeker eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod.
Bekijk producten
AEG wasmachines

AEG wasmachines

Goedkope tweedehands AEG wasmachines! WGS Witgoed biedt verschillende AEG wasmachines die volledig zijn nagekeken en getest op alle vitale onderdelen. Daarnaast geeft WGS Witgoed altijd garantie en kan de wasmachine bij u thuis worden bezorgd en aangesloten. Wij bieden verschillende types wasmachines uitlopend van simpele machine tot erg luxe wasmachines met de nieuwste technologieën, voor elke wens hebben wij een wasmachine. Daarnaast koopt u altijd de machine die op de foto staat!
Bekijk producten
Overige merken wasmachines

Overige merken wasmachines

Ook voor goedkope overige merken tweedehands wasmachines kunt u bij WGS Witgoed goed terecht! Wij bieden naast de topmerken ook merken aan als ATAG, Electrolux, Indesit, Whirlpool, Zanussi of Samsung. Deze wasmachines zijn tevens volledig getest en nagekeken op alle vitale onderdelen. WGS Witgoed geeft ook op deze wasmachines garantie en bezorgt en sluit ze bij u thuis aan.
Bekijk producten

Miele, Siemens, Bosch wasmachines kopen

Als het gaat om wasmachines behoort Miele tot één van de topmerken. Daarom vindt u ook een uitgebreid aanbod van Miele wasmachines op onze website. Lees altijd goed wat de specificaties zijn, zodat u een juiste aankoop verricht die voldoet aan uw wensen en eisen. Naast dat u bij ons terechtkunt voor Miele wasmachine, vindt u bij ons ook wasmachines van andere A-merken, zoals Siemens, Bosch en AEG.

Tweedehands of nieuw?

De wasmachines die we verkopen zijn zowel nieuw als tweedehands verkrijgbaar. De tweedehands wasmachines zijn altijd voordeliger, maar dit wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Al onze tweedehands wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Hierdoor koopt u een machine die zo goed als nieuw in. Maar ook als u een nieuwe wasmachine wilt kopen dan heeft u de keuze uit een ruim aanbod.

Wasmachines bezorgen

Heeft u tussen de wasmachines een geschikt model gezien? Wacht dan niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want op is op. We hechten veel waarde aan service en daarom laten we wasmachines bezorgen. Als u hiervoor kiest dan sluiten we deze bij u aan en gaan we pas weg zodra de wasmachine werkt. Neem dus snel een kijkje tussen ons aanbod en kies een wasmachine uit die voldoet aan al uw eisen en wensen.