Heeft u vragen? Bel dan naar +31 6 15362354  of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Wasdrogers

Luchtafvoer wasdrogers

Luchtafvoer wasdrogers

WGS Witgoed biedt een groot assortiment aan luchtafvoer wasdrogers aan tegen zeer goedkope prijzen! Onze wasdrogers zijn van topmerken zoals Miele, Bosch, Siemens, AEG en overige merken wasdrogers. Bij elke droger bieden wij standaard garantie variƫrend van lengte afhankelijk van de machineprijs. U heeft bij daarnaast ook de mogelijkheid om de wasdroger door ons bij u te laten bezorgen en aansluiten.
Bekijk producten
Condens wasdrogers

Condens wasdrogers

WGS Witgoed biedt een groot assortiment aan condens wasdrogers aan tegen zeer goedkope prijzen! Onze wasdrogers zijn van topmerken zoals Miele, Bosch, Siemens, AEG en overige merken wasdrogers. Bij elke droger bieden wij standaard garantie variƫrend van lengte afhankelijk van de machineprijs. U heeft bij daarnaast ook de mogelijkheid om de wasdroger door ons bij u te laten bezorgen en aansluiten.
Bekijk producten

Luchtafvoer wasdroger

Het grote voordeel van een luchtafvoer wasdroger is dat u geen condens bak hoeft te legen. Ook stoten ze nauwelijks vocht uit in de ruimte. Wilt u graag weten welke luchtafvoer wasdrogers we op dit moment in de aanbieding hebben? Neem dan eens een kijkje tussen ons assortiment.

Condens wasdroger kopen?

Het voordeel van een condens wasdroger is dat u deze overal kunt aansluiten waar een stopcontact is. Dat houdt in dat u de droger vrijwel overal neer kunt zetten in huis. Wilt u een condens wasdroger kopen? Neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek het ruime assortiment. We hebben condens wasdrogers van AEG, Siemens en Bosch. Deze kunt u allemaal tegen een scherpe prijs kopen. Dus ziet u een aantrekkelijke aanbieding? Wacht niet te lang met het doen van een bestelling, want het zou toch zonde zijn als iemand anders net iets sneller is met het kopen de condens wasdroger die u eigenlijk wou hebben.

Garantie

Als u een tweedehands wasdroger koopt dan kunt u ervan uitgaan dat de wasdroger kwalitatief in orde is. De drogers zijn allemaal nagekeken en getest, waardoor u zeker weet dat u een machine koopt dat goed werkt. Daarnaast ontvangt u garantie. Wilt u graag dat de droger bij u thuis wordt bezorgd en aangesloten? Dan is dit geen probleem!