Heeft u vragen? Bel dan naar +31 6 15362354  of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Vaatwassers

Inbouw vaatwassers

Inbouw vaatwassers

Bent u op zoek naar een aanbod inbouw vaatwassers? Bij WGS Witgoed vindt u een groot aanbod met inbouw vaatwassers van topmerken zoals Bosch en Siemens. Inbouw vaatwassers zijn ideaal als u graag de vaatwasser weg wilt stoppen in uw keuken. Lijkt u dit ook wat? Neem dan zeker eens even een kijkje tussen het aanbod. Al onze inbouw vaatwassers zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij U afgeleverd.  De garantie verschilt van 2 weken tot 3 maanden op basis van de prijscategorie.
Bekijk producten
Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers vindt u bij WGS Witgoed. Wij hebben een ruim aanbod met vaatwassers van A-merken die u tegen de scherpste prijs kunt bestellen. Kies voor een nieuwe vaatwasser of een tweedehands model. Let altijd goed op de specificaties als u een bestelling wilt plaatsen, want zo weet u zeker dat u iets koopt wat voldoet aan uw wensen en eisen. Al onze vrijstaande vaatwassers zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij u thuis afgeleverd. De garantie verschilt van 2 weken tot 3 maanden op basis van de prijscategorie.
Bekijk producten

Inbouw vaatwassers

Inbouw vaatwassers zijn handig als u de vaatwasser weg wilt stoppen in de keuken. Wilt u dit ook? Dan bent u bij WGS Witgoed aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groot aanbod met inbouwvaatwassers voor de beste prijs. De vaatwassers zijn altijd van topmerken als Siemens en Bosch. Neem dus een kijkje tussen het aanbod en koop de inbouw vaatwasser die voldoet aan uw wensen en eisen.

Vrijstaande vaatwassers

Ook kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod vrijstaande vaatwassers. Deze zijn ideaal als u niet wilt dat deze onder het keukenblad wordt geplaatst. Wij van WGS Witgoed verkopen alleen vrijstaande vaatwassers van de beste kwaliteit. Dit houdt in dat we niet alleen nieuwe vaatwassers verkopen, maar ook tweedehands vaatwassers. Voordat we deze te koop aanbieden, zorgen we er altijd voor dat deze zijn getest en gecontroleerd. We willen natuurlijk wel een vaatwasser verkopen die daadwerkelijk goed werkt.

Advies nodig?

Heeft u al gekeken tussen ons assortiment vaatwassers? Maar weet u niet of u nu een Siemens of Bosch vaatwasser wilt hebben? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies op maat zodat u een juiste aankoop verricht.