Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Product categorie: Siemens wasmachines

Siemens wasmachines

WGS Witgoed is de specialist waar u terechtkunt als u op zoek bent naar Siemens wasmachines. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en bij ons vindt u zowel nieuwe als tweedehands modellen. De wasmachines zijn altijd erg betaalbaar, dus neem zeker eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod.

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Siemens extraklasse wasmachine

  Type: Siemens Extraklasse XL 141A

  - 1400 toeren
  - Aquastop
  - Digitaal display
  - Staruitstel
  - Standaard wasprogramma's

  SKU: 3855
  € 210,00

 2. Siemens 1400 toeren

  Type: Siemens E14-14

  - Duitstalige bediening
  - Extra programma's: snel + mix, vlekken en extra spoelen
  - 1400 toeren

  SKU: 3853
  € 195,00

 3. Siemens 1600 toeren wasmachine

  Type: E 16-16

  Een nette Siemens wasmachine met een sterke 1600 toeren per minuut motor. Naast de standaard programma's beschikt deze wasautomaat ook over een snel en mix programma. De machine is makkelijk te bedienen en de rubbers verkeren in een zeer goeie staat.

  De inhoud van de trommel bedraagt 6kg.

  De garantie bedraagt 3 maanden.

  SKU: 3819
  € 195,00

 4. Siemens 1400 toeren wasmachine

  Type: E14 32

  Deze Siemens wasautomaat beschikt over een sterke 1400 toeren per minuut motor. Naast de standaard programma's beschikt deze Siemens wasmachine ook over een eco, mix en snel programma. Verder beschikt deze wasmachine ook over een digitaal display waar u uw loop- en resttijd op af kunt lezen. Kortom een zeer nette wasmachine die zeer makkelijk te bedienen is.

  De inhoud van de trommel bedraagt 5 kg.

  De garantie bedraagt 6 maanden.

  LET OP!! DEZE MACHINE IS DUITSTALIG

  SKU: 3813
  € 210,00

 5. Tweedehands Siemens wasmachine

  Type: XL 1462 festival

  Deze wasautomaat van Siemens beschikt over een sterke 1400 toeren per minuut motor. Naast de standaardprogramma's beschikt deze wasmachine ook over een snel en een anti kreuk programma. Verder heeft deze wasmachine een digitaal display waar u uw rest-tijd op kunt aflezen en beschikt hij over startuitstel om uw was later op de dag te kunnen draaien.

  De inhoud van de trommel bedraagt 6 kg.

  De garantie bedraagt 3 maanden.

  SKU: 3781
  € 185,00

 6. Tweedehands Siemens wasmachine

  Type: Extraklasse XLS 160A

  Deze krachtige Siemens wasmachine beschikt over een 1600 toeren per minuut motor. Naast de standaardprogramma's beschikt deze wasautomaat ook over een mix en anti kreuk programma. Verder beschikt deze wasmachine over startuitstel om uw was op een later tijdstip van de dag te wassen en een digitaal display waar u uw rest- en looptijd op af kunt lezen.

  De inhoud van de trommel bedraagt 5 kg.

  De garantie bedraagt 6 maanden.

  SKU: 3770
  € 235,00

 7. Tweedehands Siemens wasmachine

  Type: Extraklasse XL162A

  - Digitaal display
  - Startuitstel
  - 6kg trommel
  - Snel programma

  SKU: 3764
  € 195,00

 8. Siemens wasmachine 1400 toeren

  Type: Siemens E14-19

  Erg nette Siemens wasautomaat met standaard wasprogramma's waaronder ook een 15 minuten programma en een wol programma. De machine is makkelijk in gebruik en verkeerd in prima staat.

  SKU: 3684
  € 225,00

 9. Siemens VarioPerfect IQ300

  Type: Siemens VarioPerfect IQ300

  - Digitaal display
  - Startuitstel
  - Speed & Eco Perfect
  - Temperatuur en tijd instelbaar
  - Tal aan extra droogprogramma's

  SKU: 3879

  Normale prijs: € 245,00

  Special Price € 220,00

9 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Siemens wasmachines kopen

Siemens behoort tot één van de beste merken als het gaat om witgoed. Daarom vindt u bij ons ook een groot aanbod met Siemens wasmachines voor de beste prijs. De Siemens wasmachines die we verkopen zijn zowel nieuw als tweedehands verkrijgbaar. De tweedehands modellen zijn al een keer gebruikt waardoor ze een stuk voordeliger zijn. Toch hoeft u niet te denken dat de kwaliteit minder is. Voordat we een wasmachine te koop aanbieden kijken we deze na, testen we ze en reinigen we de wasmachines. Zo kunnen wij u garanderen dat u een wasmachine koopt die zo goed als nieuw is.

Garantie

U ontvangt altijd garantie over uw aankoop. Let er wel op dat het per product verschilt hoelang u garantie krijgt. Dit staat altijd aangegeven bij de specificaties, dus let hier op als u een aankoop wilt doen. Al onze Siemens wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij U afgeleverd, netjes aangesloten en gaat onze medewerker pas weg wanneer alles het doet. De garantie verschilt van 2 weken tot 6 maanden op basis van de prijscategorie.

Waarom Siemens wasmachines bij WGS Witgoed bestellen?

Er zijn flink veel voordelen waarom we u mensen aanraden om Siemens wasmachines te bestellen bij WGS Witgoed. Allereerst weet u als u bij ons een bestelling plaatst zeker dat de wasmachine van goede kwaliteit is. Daarnaast kunnen we de wasmachine bij u thuisbezorgen en aansluiten. We gaan pas weg als alles doet. Hierna kunt u eventueel meteen een wasje draaien.