Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Product categorie: Overige merken wasmachines

Ook voor goedkope overige merken tweedehands wasmachines kunt u bij WGS Witgoed goed terecht! Wij bieden naast de topmerken ook merken aan als ATAG, Electrolux, Indesit, Whirlpool, Zanussi of Samsung. Deze wasmachines zijn tevens volledig getest en nagekeken op alle vitale onderdelen. WGS Witgoed geeft ook op deze wasmachines garantie en bezorgt en sluit ze bij u thuis aan.

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Zanussi 1400 toeren wasmachine

  Type: Zanussi ZWG 6145

  Een mooie Zanussi wasmachine voor het doorsnee gezin. Heeft verschillende wasprogramma's waaronder een boel speciale programma's zoals miniwas, gordijnen, wolwas en hand was. Daarnaast kan de machine ook gedraaid worden op een zuinig eco programma en een snelwassen optie. De loop- en resttijd van de machines wordt aangegeven op het digitale display. 

  SKU: 3670
  € 185,00

 2. Zanussi voorlader

  Type: Zanussi ZWF 3145

  Nette wasmachine van het merk Zanussi. Beschikt over 1400 toeren en heeft naast de standaard wasprogramma's ook een wolwas, handwas en fijne was programma. Makkelijke machine in zijn bediening en is geschikt voor een gemiddeld gezin. 

  De garantieperiode van de machine is 3 maand.

  SKU: 3667
  € 195,00

 3. Samsung wasmachine

  Type: Samsung WF7604NAW

  Een nette Samsung wasmachine met een 6kg trommel en een digitaal display. Heeft standaard wasprogramma's en is simpel in zijn bediening. Deze wasautomaat heeft een garantieperiode van 3 maand.

  SKU: 3664
  € 185,00

 4. Zanussi 1400 toeren

  Type: Flexidose ZWF 5140P

  Een mooie Zanussi wasmachine met een krachtige 1400 toeren per minuut motor. Beschikt over een startuitstel om een wasprogramma later te laten starten. Deze voorlader heeft een aantal speciale programma's, waaronder antikreuk, katoen en jeans. Verder beschikt deze wasmachine over een eco programma die ervoor zorgt dat u miliebewust kunt wassen.

  De inhoud van de trommel bedraagt 5kg.

  De garantie op deze wasmachine bedraagt 3 maanden.

  SKU: 3710
  € 175,00

 5. Studio wasmachine

  Type: Studio WM26 AAA

  Een Studio wasautomaat met 1600 toeren. Heeft startuitstel functie om een programma later te starten. Daarnaast beschikt de wasautomaat over een digitaal display voor de loop- en resttijdaanduiding en heeft de machine een laadvermogen van 6kg.

  SKU: 3368
  € 165,00

 6. Tweedehands Electrolux wasmachine

  Type: Intuition EWF 14170W

  Een simpele machine van Electrolux maar zeer uitgebreid qua opties, zo beschikt deze wasautomaat naast de standaardprogramma's ook over een kort én extra kort programma. Verder beschikt deze wasmachine over startuitstel om uw was op een later tijdstip te laten draaien en een eco programma.

  De inhoud van de trommel bedraagt 7 kg.

  De garantie bedraagt 3 maanden.

  LET OP! AAN DE VOORZIJDE 3 KLEINE DEUKEN

  SKU: 3773
  € 185,00

6 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
Al onze wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij U afgeleverd, netjes aangesloten en gaat onze medewerker pas weg wanneer alles het doet. De garantie verschilt van 2 weken tot 6 maanden op basis van de prijscategorie.