Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Product categorie: Bosch wasmachines

Bosch wasmachines

Bent u op zoek naar Bosch wasmachines? WGS Witgoed is de specialist waar u terechtkunt als u op zoek bent naar Bosch wasmachines. We hebben een uitgebreid aanbod met wasmachines die u tegen de scherpste prijs kunt kopen. Onze wasmachines zijn altijd erg betaalbaar, dus neem zeker eens een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod. WGS Witgoed biedt verschillende Bosch wasmachines die volledig zijn nagekeken en getest op alle vitale onderdelen. Daarnaast geeft WGS Witgoed altijd garantie en kan de wasmachine bij u thuis worden bezorgd en aangesloten.

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bosch 1400 toeren wasmachine

  Type: Bosch Profutura 1400

   Deze Bosch wasmachine heeft een 6 kg trommelinhoud en een 1400 toeren motor en heeft een simpele bediening.

  SKU: 3992
  € 195,00

 2. Bosch wasmachine voorkant

  Type: Bosch Logixx 8 sensitive

  Deze Bosch Wasautomaat heeft een mooi groot digitaal afleesbaar menu en keuze uit verschillende wasprogamma's.

  SKU: 3994

  Normale prijs: € 295,00

  Special Price € 250,00

 3. Bosch

  Type: Bosch Exxcel 7 

  Deze engelstalige Bosch wasmachine heeft een digitaal display en een 1400 toeren motor, de temperatuur is instelbaar bij de programma's

  SKU: 4034
  € 245,00

 4. Bosch profutura

  Type: Bosch Profuturo 1400 aquastop

  Deze bosch wasautomaat heeft een 1400 toeren motor en heeft een groot digitaal display.

  SKU: 4041
  € 245,00

 5. Bosch 8 kg wasmachine

  type: Bosch Logixx8 Edition 100

  Zeer nette en uitgebreide wasmachine van Bosch met een 8 kg trommelinhoud.

  SKU: 4051
  € 325,00

 6. Bosch Maxx 6

  Type: Bosch Maxx 6

  Een mooie Bosch wasmachine met een 6kg trommel, heeft zowel Frans als Nederlandstalige bediening. Naast de standaard wasprogramma's beschikt de machine ook over een aantal extra programma's zoals mix, kort en vlekken. De bediening is simpel en de machine ziet er nog netjes uit.

  SKU: 3860
  € 195,00

 7. Bosch wasautomaat

  Type: Bosch Exxel 7

  Een zeer ruime wasmachine met een trommel van 7kg. Erg luxe machine met 14 verschillende wasprogramma's. Daarnaast heeft de wasautomaat een startuitstelfunctie waarmee de programma's op een later tijdstip kunnen worden gedraaid. Er zit een digitaal display op voor de loop- en resttijd van de wasprogramma's. Let hierbij op dat de bediening Engelstalig is.

  SKU: 3608
  € 259,00

 8. Bosch wasautomaat

  Type: Bosch Classixx 6

  Een mooie Bosch wasmachine met 1200 toeren en een 6kg trommel. Er zit een digitaal display op de machine waarop de loop- en resstijd van de wasprogramma's wordt weergegeven. Verder heeft de machine een eco programma en een mix programma.

  SKU: 3609
  € 229,00

 9. Tweedehands Bosch 1400 toeren

  Type: Maxx 6 Varioperfect

  Een nette Bosch wasautomaat met een sterke 1400 toeren per minuut motor. Naast de standaard programma's beschikt deze wasmachine ook over een mix, snel en 15 minuten programma. Verder beschikt deze wasautomaat ook over een eco programma, dat houdt in dat u energie zuinig wast.

  De inhoud van de trommel bedraagt 6kg.

  De garantie bedraagt 6 maanden.

  LET OP!! DEZE MACHINE IS DUITSTALIG.

  SKU: 3792
  € 235,00

 10. Bosch 1400 toeren wasmachine

  Type: Aquastar Luxe

  Deze nette Bosch wasautomaat beschikt over een solide 1400 toeren per minuut motor. Naast de standaardprogramma's beschikt deze wasmachine ook over een extra snel en mix programma. Verder heeft deze wasmachine een digitaal display waar u uw loop- en resttijd op af kunt lezen.

  De inhoud van de trommel bedraagt 6kg.

  De garantie bedraagt 6 maanden.

  SKU: 3817
  € 325,00

 11. Bosch Classixx 6 wasmachine

  type: Bosch Classixx 6 1200 Express

  Nette Bosch wasautomaat voorzien van startuitstel em met 1200 toeren.

  SKU: 4057
  € 195,00

11 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Bosch wasmachines kopen

Bij ons vindt u een groot aanbod met Bosch wasmachines voor de beste prijs. Wij stellen zowel nieuwe als tweedehands Bosch wasmachines beschikbaar. Als u een nieuwe wasmachine wilt kopen dan raden we u aan om goed te letten op de specificaties. Zo ziet u bijvoorbeeld wat de inhoud van de trommel is, hoeveel toeren de trommel per minuut draait en wat voor een type machine het is. Let daarbij ook altijd goed op hoeveel garantie u ontvangt. Dit kan verschillen per wasmachine. Al onze Bosch wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij U afgeleverd, netjes aangesloten en gaat onze medewerker pas weg wanneer alles het doet. De garantie verschilt van 2 weken tot 6 maanden op basis van de prijscategorie.

Wasmachine bezorgen

Als u een Bosch wasmachine koopt bij WGS Witgoed dan kunnen wij deze bij u thuisbezorgen. Wij sluiten deze aan en gaan pas weg zodra deze werkt. Dit is een garantie wat wij u bieden. Wij hechten altijd veel waarde aan goede service en daarom vinden we het belangrijk dat we u zoveel mogelijk helpen zodat de wasmachine meteen gebruiksklaar is.

Vragen over een Bosch wasmachines?

Heeft u al gekeken tussen ons aanbod Bosch wasmachines? En weet u niet goed welke Bosch wasmachine het meest voldoet aan uw eisen en wensen? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Onze specialisten weten als geen ander wat de specificaties zijn, waardoor u een wasmachine koopt die precies voldoet aan uw eisen en wensen.