Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Product categorie: Wasmachines

Wasmachines

Wasmachines

Tweedehands wasmachines

Een groot en divers aanbod met wasmachines van bekende topmerken: dat vindt u bij WGS Witgoed. Hier bestelt u zowel nieuwe als tweedehands wasmachines voor de beste prijs. Zo verkopen we Miele, Siemens en Bosch wasmachines in diverse uitvoeringen. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan zeker even een kijkje tussen het assortiment. De wasmachines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met zowel voorladers als bovenladers. Daarnaast verkoopt WGS Witgoed wasmachines met toerentallen uitlopend van 1000 tot 1600 toeren voor zowel lichtgebruikers als zwaargebruikers. Onze wasmachines zijn volledig nagekeken, getest en inclusief garantie. Onze wasmachines kunnen tevens thuis bij u worden bezorgd en aangesloten. WGS Witgoed is de goedkoopste van Twente.

Miele, Siemens, Bosch wasmachines kopen

Als het gaat om wasmachines behoort Miele tot één van de topmerken. Daarom vindt u ook een uitgebreid aanbod van Miele wasmachines op onze website. Lees altijd goed wat de specificaties zijn, zodat u een juiste aankoop verricht die voldoet aan uw wensen en eisen. Naast dat u bij ons terechtkunt voor Miele wasmachine, vindt u bij ons ook wasmachines van andere A-merken, zoals Siemens, Bosch en AEG.

Tweedehands of nieuw?

De wasmachines die we verkopen zijn zowel nieuw als tweedehands verkrijgbaar. De tweedehands wasmachines zijn altijd voordeliger, maar dit wil niet zeggen dat de kwaliteit minder is. Al onze tweedehands wasmachines zijn getest, nagekeken en gereinigd. Hierdoor koopt u een machine die zo goed als nieuw in. Maar ook als u een nieuwe wasmachine wilt kopen dan heeft u de keuze uit een ruim aanbod.

Wasmachines bezorgen

Heeft u tussen de wasmachines een geschikt model gezien? Wacht dan niet te lang met het plaatsen van een bestelling, want op is op. We hechten veel waarde aan service en daarom laten we wasmachines bezorgen. Als u hiervoor kiest dan sluiten we deze bij u aan en gaan we pas weg zodra de wasmachine werkt. Neem dus snel een kijkje tussen ons aanbod en kies een wasmachine uit die voldoet aan al uw eisen en wensen.