Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Product categorie: Wasdrogers

Wasdrogers

Wasdrogers

Tweedehands drogers

Bij WGS Witgoed bent u aan het juiste adres voor gebruikte wasdrogers. Wij verkopen wasdrogers variënt in prijs en klasse, van luchtafvoer drogers tot condensdrogers. Van A-merken zoals Miele, Bosch, Siemens of AEG tot overige merken zoals Whirlpool, Nordland, Bauknecht of EDY. Onze wasdrogers zijn allemaal nagekeken en getest. Daarnaast ontvangt u op elke droger garantie en kan de droger bij u thuis worden bezorgd en aangesloten. Er is voor ieder wat wils! 

Luchtafvoer wasdroger

Het grote voordeel van een luchtafvoer wasdroger is dat u geen condens bak hoeft te legen. Ook stoten ze nauwelijks vocht uit in de ruimte. Wilt u graag weten welke luchtafvoer wasdrogers we op dit moment in de aanbieding hebben? Neem dan eens een kijkje tussen ons assortiment.

Condens wasdroger kopen?

Het voordeel van een condens wasdroger is dat u deze overal kunt aansluiten waar een stopcontact is. Dat houdt in dat u de droger vrijwel overal neer kunt zetten in huis. Wilt u een condens wasdroger kopen? Neem dan eens een kijkje op onze website en ontdek het ruime assortiment. We hebben condens wasdrogers van AEG, Siemens en Bosch. Deze kunt u allemaal tegen een scherpe prijs kopen. Dus ziet u een aantrekkelijke aanbieding? Wacht niet te lang met het doen van een bestelling, want het zou toch zonde zijn als iemand anders net iets sneller is met het kopen de condens wasdroger die u eigenlijk wou hebben.

Garantie

Als u een tweedehands wasdroger koopt dan kunt u ervan uitgaan dat de wasdroger kwalitatief in orde is. De drogers zijn allemaal nagekeken en getest, waardoor u zeker weet dat u een machine koopt dat goed werkt. Daarnaast ontvangt u garantie. Wilt u graag dat de droger bij u thuis wordt bezorgd en aangesloten? Dan is dit geen probleem!