Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Product categorie: Vriezers

Vriezers

Vriezers

Tweedehands vriezers

Bij WGS Witgoed kunt u diverse tweedehands vriezers bestellen voor de allerbeste prijs. Bij ons koopt u vriezers van bekende A-merken, zoals AEG en Liebherr. Neem een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod en koop de vriezer die het beste voldoet aan al uw eisen en wensen.

Vrieskasten en vrieskisten

U kunt bij ons vrieskasten en vrieskisten bestellen. Een vrieskist heeft vaker een grotere invriescapaciteit dan een vrieskast. Een vrieskast heeft verschillende lades, zodat u makkelijk kunt indelen. Een vrieskist heeft geen lades, dus u moet zelf een beetje handigheid vinden in het indelen.

Vriezer garantie

Als u bij ons een vriezer koopt dan weet u zeker dat de vriezer kwalitatief in orde is. We controleren en testen de tweedehands vriezers altijd voordat we deze aan u verkopen. Daarnaast krijgt u altijd garantie. Hoelang u garantie krijgt is afhankelijk van de prijsklasse van het apparaat.

Vriezer bestellen bij WGS?

Heeft u een vriezer op het oog en wilt u deze bij ons bestellen? Dat kan via onze webshop. Ook is het mogelijk om langs te komen bij ons in Nijverdal. Zo kunt u de vriezer zelf met eigen ogen bekijken. Wel raden we u aan om niet te lang te wachten met het doen van een aankoop, want het zou toch zonde zijn als iemand anders ervandoor gaat met de vriezer die u op het oog heeft?

Witgoed bestellen

Naast vriezers kunt u bij ons ook ander witgoed bestellen. Denk aan koelkasten, wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek zelf het uitgebreide aanbod.