Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Product categorie: Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers vindt u bij WGS Witgoed. Wij hebben een ruim aanbod met vaatwassers van A-merken die u tegen de scherpste prijs kunt bestellen. Kies voor een nieuwe vaatwasser of een tweedehands model. Let altijd goed op de specificaties als u een bestelling wilt plaatsen, want zo weet u zeker dat u iets koopt wat voldoet aan uw wensen en eisen. Al onze vrijstaande vaatwassers zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij u thuis afgeleverd, netjes aangesloten en gaat onze medewerker pas weg wanneer alles het doet. De garantie verschilt van 2 weken tot 3 maanden op basis van de prijscategorie.

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Siemens Festival

  Type: Siemens Festival 

  Een mooie vrijstaande vaatwasser van Siemens met 3 wasprogramma's, heeft daarnaast een digitaal display voor de resttijd van de programma's. Verder kan er gebruik gemaakt worden van de startuitstelfunctie. De machine is makkelijk te bedienen.

  Afmetingen: H85 x B60 x D60 cm

  SKU: 3932
  € 185,00

 2. Bosch Auto 3in1 Silence

  Type: Bosch Auto 3in1 Silence

  Een mooie losstaande vaatwasser met 4 verschillende wasprogramma's. Heeft een digitaal display voor de loop- en resttijd van de programma's. Verder zit er startuitstel op en kan er gekozen worden voor een halve vaat programma.

  Afmetingen: H85 D60 B60 cm

  SKU: 3867
  € 210,00

 3. Siemens Aquastop vaatwasser

  Type: Siemens four seasons Aquastop vaatwasmachine

  Nette tweedehands Siemens afwasmachine met een keuze mogelijkheid uit 3 wasprogramma's en met startuitstel.Dit vrijstaande model heeft een startuitstel mogelijkheid waardoor het in te stellen is om de vaatwasser op een later tijdstip aan te laten gaan.

  Afmetingen: D60 x B60 X H85 cm

  SKU: 3931
  € 185,00

 4. Bosch Exclusiv vaatwasmachine

  Type: Bosch Exclusiv auto 3in1 Silence

  Nette stille vaatwasmachine van het merk Bosch. Deze vrijstaande  vaatwasser heeft een startuitstel programma en een digitaal display. De bediening is via een draaiknop.

  Afmetingen: H85 x B 60 x D60 cm

  SKU: 3934
  € 210,00

 5. Bosch Balance vaatwasser

  Type: Bosch Balance Electronic

  Bosch vrijstaande afwasmachine met keuze uit 3 wasprogramma's. Dit is een eenvoudig te bedienen vaatwasser die iets vergeeld is. De bovenrand van de machine is iets kapot.

  Afmetingen: H85 x B60 x D60 cm

  SKU: 3930
  € 165,00

 6. Bosch vrijstaande afwasmachine

  Type: Bosch Sunshine Electronic

  Een mooie Bosch vrijstaande vaatwasmachine met 3 wasprogramma's. De machine beschikt over een aquasensor waardoor nooit teveel water wordt gebruikt. Daarnaast heeft de machine een startuitstelfunctie. Let wel op, aan de voorkant van de vaatwasser zitten wat deukjes onderaan de klep. 

  Afmetingen: B60 x D60 x H85 cm

  SKU: 3732

  Normale prijs: € 195,00

  Special Price € 165,00

 7. Miele losstaande afwasmachine

  Type: Miele G647 SC PLUS

  Een vrijstaand model vaatwasser van Miele met 5 wasprogramma's. Verder kan er gebruik gemaakt worden van startuitstel om de wasprogramma's later te laten starten. Daarnaast beschikt de machine over een digitaal display waarop de loop- en resttijd kan worden afgelezen. 

  Afmetingen: B60 x D60 x H85 cm

  SKU: 3729

  Normale prijs: € 195,00

  Special Price € 165,00

 8. Bosch Grand Prix

  Type: Bosch Grand Prix

  Een vrijstaande vaatwasmachine met 4 wasprogramma's. De machine is makkelijk te bedienen en beschikt over de standaard wasprogramma's.

  Afmetingen: H85 x B60 x D60 cm

  SKU: 3933
  € 185,00

8 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands vrijstaande vaatwassers

Bij WGS Witgoed bestelt u vrijstaande vaatwassers die nieuw zijn maar ook die tweedehands zijn. Het grote voordeel van tweedehands vaatwassers is dat deze vaak stukken goedkoper zijn. We garanderen u dat de vaatwassers goed werken, want voordat we ze te koop aanbieden keuren, controleren en reinigen we deze. Daarnaast heeft u altijd garantie op het apparaat. Let goed op de specificaties om te kijken hoeveel garantie u krijgt, want dit verschilt per apparaat.

Topmerken

Bij ons vindt u alleen vrijstaande vaatwassers van topmerken, zoals Miele, Bosch en Beko. Deze kunt u bestellen tegen de beste prijs, dus als u niet te veel geld wilt uitgeven aan een vaatwasser dan raden we u aan om bij WGS Witgoed te bestellen. Nog een voordeel is dat we de vaatwasser bij u thuis kunnen bezorgen en kunnen aansluiten zodat deze meteen klaar is om te gebruiken.

Vragen over vrijstaande vaatwassers?

Natuurlijk wilt u een vrijstaande vaatwasser kopen van de beste kwaliteit. Maar welke vrijstaande vaatwasser past nu eigenlijk het beste in uw keuken? We geven u graag advies op maat. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder, zodat u een juiste aankoop verricht.