Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Product categorie: Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers

Vrijstaande vaatwassers vindt u bij WGS Witgoed. Wij hebben een ruim aanbod met vaatwassers van A-merken die u tegen de scherpste prijs kunt bestellen. Kies voor een nieuwe vaatwasser of een tweedehands model. Let altijd goed op de specificaties als u een bestelling wilt plaatsen, want zo weet u zeker dat u iets koopt wat voldoet aan uw wensen en eisen. Al onze vrijstaande vaatwassers zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij u thuis afgeleverd, netjes aangesloten en gaat onze medewerker pas weg wanneer alles het doet. De garantie verschilt van 2 weken tot 3 maanden op basis van de prijscategorie.

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Bosch silence

  WGS witgoed biedt een Bosch afwasmachine aan. De vaatwasser is voorzien van 2 wasprogramma's en een automatisch programma.

  Hoogte vaatwasser: 86cm!

  SKU: 4000
  € 195,00

 2. Siemens Aquastop Aquasensor

  Type: Siemens Aquastop Aquasensor

  Een simpele vrijstaande vaatwasser met 3 wasprogramma's. Heeft daarnaast ook een startuitstelfunctie op de wasprogramma's later te laten beginnen. 

  Afmetingen: B60 D60 H85 cm

  SKU: 3733
  € 195,00

 3. Bosch Balance vaatwasser

  Type: Bosch Balance Electronic

  Bosch vrijstaande afwasmachine met keuze uit 3 wasprogramma's. Dit is een eenvoudig te bedienen vaatwasser die iets vergeeld is. De bovenrand van de machine is iets kapot.

  Afmetingen: H85 x B60 x D60 cm

  SKU: 3930
  € 165,00

 4. Siemens vrijstaande vaatwasser

  Type: Vrijstaand

  WGS Witgoed biedt een Siemens vaatwasser aan. De afwasmachine is voorzien van 4 wasprogramma's.

  Hoogte vaatwasser: 86cm

  SKU: 4006
  € 185,00

4 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Tweedehands vrijstaande vaatwassers

Bij WGS Witgoed bestelt u vrijstaande vaatwassers die nieuw zijn maar ook die tweedehands zijn. Het grote voordeel van tweedehands vaatwassers is dat deze vaak stukken goedkoper zijn. We garanderen u dat de vaatwassers goed werken, want voordat we ze te koop aanbieden keuren, controleren en reinigen we deze. Daarnaast heeft u altijd garantie op het apparaat. Let goed op de specificaties om te kijken hoeveel garantie u krijgt, want dit verschilt per apparaat.

Topmerken

Bij ons vindt u alleen vrijstaande vaatwassers van topmerken, zoals Miele, Bosch en Beko. Deze kunt u bestellen tegen de beste prijs, dus als u niet te veel geld wilt uitgeven aan een vaatwasser dan raden we u aan om bij WGS Witgoed te bestellen. Nog een voordeel is dat we de vaatwasser bij u thuis kunnen bezorgen en kunnen aansluiten zodat deze meteen klaar is om te gebruiken.

Vragen over vrijstaande vaatwassers?

Natuurlijk wilt u een vrijstaande vaatwasser kopen van de beste kwaliteit. Maar welke vrijstaande vaatwasser past nu eigenlijk het beste in uw keuken? We geven u graag advies op maat. Neem contact met ons op en we helpen u graag verder, zodat u een juiste aankoop verricht.