Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Product categorie: Inbouw vaatwassers

Inbouw vaatwassers

Bent u op zoek naar een aanbod inbouw vaatwassers? Bij WGS Witgoed vindt u een groot aanbod met inbouw vaatwassers van topmerken zoals Bosch en Siemens. Inbouw vaatwassers zijn ideaal als u graag de vaatwasser weg wilt stoppen in uw keuken. Lijkt u dit ook wat? Neem dan zeker eens even een kijkje tussen het aanbod. Al onze inbouw vaatwassers zijn getest, nagekeken en gereinigd. Indien gewenst worden ze bij U afgeleverd, netjes aangesloten en gaat onze medewerker pas weg wanneer alles het doet. De garantie verschilt van 2 weken tot 3 maanden op basis van de prijscategorie.

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren
 1. Siemens Aquastop Aquasensor

  Type: Siemens Aquastop Aquasensor

  Een mooie volledig geintegreerde vaatwasmachine met 3 wasprogramma's. Heeft een digitaal display voor de loop- en resttijdaanduiding van de wasprogramma's. Verder beschikt de machine over startuistel waarmee een wasprogramma later gestart kan worden.

  Afmetingen: H82 x B60 x D60 cm
  Afmetingen voorpaneel: H65 x B60 cm

  SKU: 3928
  € 195,00

 2. Bosch Silence Plus

  Type: Bosh Silence Plus

  Nette volledig inbouw vaatwasser met 4 wasprogramma's waaronder een automatisch en een eco programma. Verder heeft de machine een digitaal display voor de loop- en resttijdaanduiding van de wasprogramma's. Er kan gebruik gemaakt worden van de startuitstelfunctie en zit er een halve vaat optie op.

  Afmetingen: H82 B60 D60 cm
  Afmetingen voorpaneel: B60 H65 cm

  SKU: 3927
  € 225,00

 3. Bosch inbouw vaatwasser

  Type: Bosch Auto 3in1 Super Silence (82cm hoog)

  - Half inbouw
  - 4 wasprogramma's 
  - Staruitstel
  - Digitaal display
  - B60 x D60 x H82 cm

  SKU: 3788
  € 245,00

 4. Bosch volledig inbouw vaatwasser

  Type: Volledig inbouw (82cm hoog)

  Simpele inbouw vaatwasser van Bosch met 2 wasprogramma's. 

  Afmetingen: B60 x D60 x H82 cm
  Afmetingen voorpaneel: B60 x H65 cm

  SKU: 3832

  Normale prijs: € 175,00

  Special Price € 150,00

 5. Tweedehands Bosch half inbouw vaatwasser

  Type: Silence Comfort Aquasensor (82cm hoog)

  Een mooie Bosch half inbouw vaatwasser met 3 wasprogramma's. Heeft een digitaal display voor de loop- en resttijdaanduiding. Verder beschikt de machine over startuitstelfunctie waarmee het wasprogramma later kan worden gestart.

  Afmetingen: D60 x B60 x H82cm

  SKU: 3786
  € 195,00

 6. Bosch half inbouw vaatwasmachine

  Type: Bosch Aquastop (82cm hoog)

  - 4 wasprogramma's
  - Automatisch programma
  - Digitaal display
  - Startuitstel
  - B60 x D60 x H82 cm

  SKU: 3296
  € 199,00

 7. Gaggenau volledig inbouw vaatwasser

  Type: Gaggenau volledig inbouw

  Nette Gaggenau volledig geintegreerde afwamachine met 5 wasprogramma's. Heeft als extra optie om alleen onder te wassen en de mogelijkheid om elk programma in te korten. Verder zit er een digitaal display op de vaatwasser en kan er gebruik gemaakt worden van de startuitstelfunctie. 

  Afmetingen: H82 x B60 x D60 cm
  Afmetingen voorpaneel: H65 x B60 cm

  SKU: 3929
  € 225,00

7 artikel(en)

per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Van hoog naar laag sorteren

Voordelige inbouw vaatwassers

Bij WGS Witgoed bestelt u zowel nieuwe als tweedehands inbouw vaatwassers. Het grote voordeel van tweedehands inbouw vaatwassers is dat deze vaak stukken voordeliger zijn. Daarbij moet u niet denken dat de kwaliteit een stuk minder is, want wij verkopen alleen vaatwassers die goed werken. Dit kunnen wij weten doordat we ze van te voren keuren, controleren en reinigen.

A-merken

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en daarom verkopen we alleen inbouw vaatwassers van de beste A-merken. U vindt bij ons inbouw vaatwassers van Bosch en Siemens. Deze kunt u bestellen tegen de beste prijs, dus het is zeker slim om een kijkje te nemen tussen het aanbod. Daarbij ontvangt u altijd garantie op de apparaten. Kijk goed naar de specificaties om te zien hoeveel garantie u precies ontvangt. Het verschilt namelijk per apparaat hoeveel dit is. Let hier goed op om zo teleurstelling te voorkomen.

Vragen over inbouw vaatwassers?

Heeft u nog vragen over inbouw vaatwassers? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies op maat zodat u een juiste aankoop verricht. Let altijd goed op de specificaties voordat u een aankoop doet.