Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Product categorie: Vaatwassers

Vaatwassers

Vaatwassers

Tweedehands vaatwassers

Op zoek naar een volledig geïntegreerde vaatwasser? Of misschien een half inbouw of vrijstaande vaatwasser? WGS Witgoed heeft wat u zoekt! Voor tweedehands vaatwassers van A-merken zoals Siemens, Bosch, ATAG, of Whirpool hoeft u niet verder te kijken. Elke vaatwasser wordt bij WGS Witgoed volledig nagekeken en getest, daarnaast ontvangt u bij elke machine garantie en is het mogelijk om de machine te laten bezorgen. 

Inbouw vaatwassers

Inbouw vaatwassers zijn handig als u de vaatwasser weg wilt stoppen in de keuken. Wilt u dit ook? Dan bent u bij WGS Witgoed aan het juiste adres. Bij ons vindt u een groot aanbod met inbouwvaatwassers voor de beste prijs. De vaatwassers zijn altijd van topmerken als Siemens en Bosch. Neem dus een kijkje tussen het aanbod en koop de inbouw vaatwasser die voldoet aan uw wensen en eisen.

Vrijstaande vaatwassers

Ook kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod vrijstaande vaatwassers. Deze zijn ideaal als u niet wilt dat deze onder het keukenblad wordt geplaatst. Wij van WGS Witgoed verkopen alleen vrijstaande vaatwassers van de beste kwaliteit. Dit houdt in dat we niet alleen nieuwe vaatwassers verkopen, maar ook tweedehands vaatwassers. Voordat we deze te koop aanbieden, zorgen we er altijd voor dat deze zijn getest en gecontroleerd. We willen natuurlijk wel een vaatwasser verkopen die daadwerkelijk goed werkt.

Advies nodig?

Heeft u al gekeken tussen ons assortiment vaatwassers? Maar weet u niet of u nu een Siemens of Bosch vaatwasser wilt hebben? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag advies op maat zodat u een juiste aankoop verricht.