Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Product categorie: Koelkasten

Koelkasten

Koelkasten

Tweedehands koelkasten

Andere koelkast nodig maar wilt u zich niet scheel betalen aan een nieuwe? WGS Witgoed heeft een groot assortiment in gebruikte koelkasten en koel- vriescombi's. Wij verkopen merken zoals Liebherr, Samsung, Whirlpool, en Bauknecht en dat voor spotprijzen! Wij hebben een wisselend aanbod in tweedehands koelkasten die per stuk worden nagekeken en worden getest op alle vitale onderdelen. Bij WGS Witgoed kunt u terecht voor zowel tafelmodel koelkasten als grote koel- vriescombinaties. Elke machine wordt standaard geleverd met garantie en kan bij u thuis worden bezorgd.

Kwaliteit

Als u bij WGS Witgoed een koelkast koopt dan weet u zeker dat deze kwalitatief in orde is. De koelkasten worden nagekeken en worden altijd getest op alle vitale onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u iets koopt van goede kwaliteit. Daarnaast zit er altijd garantie op de koelkasten. Het verschilt per prijsklasse hoelang u garantie hebt op een apparaat.

Koel-vriescombinatie

U kunt bij WGS Witgoed diverse koel-vriescombinaties bestellen. Ideaal want zo heeft u een diepvries en een koelkast in één. Bekijk het uitgebreide aanbod op onze website en ontdek zelf het gemak. Wilt u graag een koel-vriescombinatie in het echt bekijken? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in Nijverdal.

Nieuwe koelkast kopen?

Wilt u graag een nieuwe koelkast kopen omdat u gaat verhuizen of verbouwen? Dan raden we u aan om zeker even een kijkje te nemen bij WSG Witgoed. Hier vindt u diverse koelkasten die u voor de laagste prijs kunt aanschaffen. Als u een geschikte koelkast vindt en u deze heeft besteld dan kunnen wij deze bij u thuis afleveren en aansluiten. We gaan pas weg als de koelkast het doet. Dat is een zekerheid die we u bieden. Kijk ook voor andere witgoed apparaten op onze website, want naast koelkasten verkopen we ook tweedehands wasmachines, vaatwasser en wasdrogers.