Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Tweedehands Witgoed

WGS Witgoed biedt een groot assortiment aan divers tweedehands witgoed. Onder andere biedt WGS Witgoed tweedehands wasmachines, tweedehands koelkasten, tweedehands vaatwassers en tweedehands drogers aan. Op elke machine ontvangt u garantie en worden door onze medewerkers getest en nagekeken op alle vitale onderdelen van de machine.
Wasmachines

Wasmachines

Tweedehands wasmachines

Een groot en divers aanbod met wasmachines van bekende topmerken: dat vindt u bij WGS Witgoed. Hier bestelt u zowel nieuwe als tweedehands wasmachines voor de beste prijs. Zo verkopen we Miele, Siemens en Bosch wasmachines in diverse uitvoeringen. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan zeker even een kijkje tussen het assortiment. De wasmachines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met zowel voorladers als bovenladers. Daarnaast verkoopt WGS Witgoed wasmachines met toerentallen uitlopend van 1000 tot 1600 toeren voor zowel lichtgebruikers als zwaargebruikers. Onze wasmachines zijn volledig nagekeken, getest en inclusief garantie. Onze wasmachines kunnen tevens thuis bij u worden bezorgd en aangesloten. WGS Witgoed is de goedkoopste van Twente.

Bekijk producten
Wasdrogers

Wasdrogers

Tweedehands drogers

Bij WGS Witgoed bent u aan het juiste adres voor gebruikte wasdrogers. Wij verkopen wasdrogers variënt in prijs en klasse, van luchtafvoer drogers tot condensdrogers. Van A-merken zoals Miele, Bosch, Siemens of AEG tot overige merken zoals Whirlpool, Nordland, Bauknecht of EDY. Onze wasdrogers zijn allemaal nagekeken en getest. Daarnaast ontvangt u op elke droger garantie en kan de droger bij u thuis worden bezorgd en aangesloten. Er is voor ieder wat wils! 

Bekijk producten
Vaatwassers

Vaatwassers

Tweedehands vaatwassers

Op zoek naar een volledig geïntegreerde vaatwasser? Of misschien een half inbouw of vrijstaande vaatwasser? WGS Witgoed heeft wat u zoekt! Voor tweedehands vaatwassers van A-merken zoals Siemens, Bosch, ATAG, of Whirpool hoeft u niet verder te kijken. Elke vaatwasser wordt bij WGS Witgoed volledig nagekeken en getest, daarnaast ontvangt u bij elke machine garantie en is het mogelijk om de machine te laten bezorgen. 

Bekijk producten
Koelkasten

Koelkasten

Tweedehands koelkasten

Andere koelkast nodig maar wilt u zich niet scheel betalen aan een nieuwe? WGS Witgoed heeft een groot assortiment in gebruikte koelkasten en koel- vriescombi's. Wij verkopen merken zoals Liebherr, Samsung, Whirlpool, en Bauknecht en dat voor spotprijzen! Wij hebben een wisselend aanbod in tweedehands koelkasten die per stuk worden nagekeken en worden getest op alle vitale onderdelen. Bij WGS Witgoed kunt u terecht voor zowel tafelmodel koelkasten als grote koel- vriescombinaties. Elke machine wordt standaard geleverd met garantie en kan bij u thuis worden bezorgd.

Bekijk producten
Vriezers

Vriezers

Tweedehands vriezers

Bij WGS Witgoed kunt u diverse tweedehands vriezers bestellen voor de allerbeste prijs. Bij ons koopt u vriezers van bekende A-merken, zoals AEG en Liebherr. Neem een kijkje tussen ons uitgebreide aanbod en koop de vriezer die het beste voldoet aan al uw eisen en wensen.

Bekijk producten
Was-droog aanbiedingen

Was-droog aanbiedingen

Tweedehands was-droog combinaties

WGS Witgoed biedt naast enkele machines ook setjes van wasmachines en drogers aan voor een zeer scherpe prijs. Bij deze combinatiesets profiteert u als klant van een een korting van 15% tot wel 25% korting. Deze sets zijn verkrijgbaar met zowel A-merk wasmachines en wasdrogers als B-merken zoals Miele, Bosch, Siemens, AEG, Proline, Indesit, Bauknecht etc. De aanbiedingen van deze combinatiesets zullen variëren van één tot twee weken en staan op onze site aangegeven onder de maandaanbiedingen. Op deze machine geldt altijd de standaard door WGS Witgoed gegeven garantie.

Bekijk producten

WGS Witgoed heeft een groot assortiment aan divers nieuw en tweedehands witgoed. WGS witgoed biedt u naast tweedehands wasmachines, drogers en vaatwassers ook een ruim aanbod aan koelkasten van combi tot tafelmodellen. Al het tweedehands witgoed is door onze medewerkers getest en nagekeken op alle vitale onderdelen. De garantie verschilt van 2 weken tot 6 maanden op basis van de prijscategorie.