Heeft u vragen? Bel dan naar +31 6 15362354  of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Tweedehands Witgoed

WGS Witgoed biedt een groot assortiment aan divers tweedehands witgoed. Onder andere biedt WGS Witgoed tweedehands wasmachines, tweedehands koelkasten, tweedehands vaatwassers en tweedehands drogers aan. Op elke machine ontvangt u garantie en worden door onze medewerkers getest en nagekeken op alle vitale onderdelen van de machine.
Was-droog aanbiedingen

Was-droog aanbiedingen

Tweedehands was-droog combinaties

WGS Witgoed biedt naast enkele machines ook setjes van wasmachines en drogers aan voor een zeer scherpe prijs. Bij deze combinatiesets profiteert u als klant van een een korting van 15% tot wel 25% korting. Deze sets zijn verkrijgbaar met zowel A-merk wasmachines en wasdrogers als B-merken zoals Miele, Bosch, Siemens, AEG, Proline, Indesit, Bauknecht etc. De aanbiedingen van deze combinatiesets zullen variëren van één tot twee weken en staan op onze site aangegeven onder de maandaanbiedingen. Op deze machine geldt altijd de standaard door WGS Witgoed gegeven garantie.

Bekijk producten

WGS Witgoed heeft een groot assortiment aan divers nieuw en tweedehands witgoed. WGS witgoed biedt u naast tweedehands wasmachines, drogers en vaatwassers ook een ruim aanbod aan koelkasten van combi tot tafelmodellen. Al het tweedehands witgoed is door onze medewerkers getest en nagekeken op alle vitale onderdelen. De garantie verschilt van 2 weken tot 6 maanden op basis van de prijscategorie.