Heeft u vragen? Bel dan naar +31 6 15362354  of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Koelkasten

Koelers

Koelers

Goedkope tweedehands koelers! WGS Witgoed biedt verschillende koelkasten die volledig zijn nagekeken en getest op alle vitale onderdelen. Daarnaast geeft WGS Witgoed altijd garantie en kan de koelkast bij u thuis worden bezorgd en aangesloten. Wij bieden verschillende koeler van merken als Liebherr, Miele, Whirlpool en Edy aan. Van tafelmodel tot grote koelers voor al uw wensen. Het aanbod is wisselend en u koopt altijd dezelfde machine als op de foto!
Bekijk producten

Kwaliteit

Als u bij WGS Witgoed een koelkast koopt dan weet u zeker dat deze kwalitatief in orde is. De koelkasten worden nagekeken en worden altijd getest op alle vitale onderdelen. Hierdoor weet u zeker dat u iets koopt van goede kwaliteit. Daarnaast zit er altijd garantie op de koelkasten. Het verschilt per prijsklasse hoelang u garantie hebt op een apparaat.

Koel-vriescombinatie

U kunt bij WGS Witgoed diverse koel-vriescombinaties bestellen. Ideaal want zo heeft u een diepvries en een koelkast in één. Bekijk het uitgebreide aanbod op onze website en ontdek zelf het gemak. Wilt u graag een koel-vriescombinatie in het echt bekijken? Dan kunt u altijd langskomen bij ons in Nijverdal.

Nieuwe koelkast kopen?

Wilt u graag een nieuwe koelkast kopen omdat u gaat verhuizen of verbouwen? Dan raden we u aan om zeker even een kijkje te nemen bij WSG Witgoed. Hier vindt u diverse koelkasten die u voor de laagste prijs kunt aanschaffen. Als u een geschikte koelkast vindt en u deze heeft besteld dan kunnen wij deze bij u thuis afleveren en aansluiten. We gaan pas weg als de koelkast het doet. Dat is een zekerheid die we u bieden. Kijk ook voor andere witgoed apparaten op onze website, want naast koelkasten verkopen we ook tweedehands wasmachines, vaatwasser en wasdrogers.