Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Goed en goedkoop tweedehands witgoed

Welkom bij  WGS Witgoed. Hét  betrouwbare adres voor uw witgoed, met goede service, snelle levering en altijd garantie. Al het witgoed is nagekeken door een monteur zodat u er lang plezier van kunt hebben. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij binnen 24 uur contact met u op en we streven ernaar om in overleg met de klant zo spoedig mogelijk uw bestelde witgoed te leveren.Wij bezorgen zelf en aansluiten en een trap behoort tot de mogelijheden. U kunt ook een bezoek brengen aan onze winkel in Nijverdal om daar uw keuze te maken.

Geopend:
Maan- en dinsdag van 13.00 uur tot 17.00 uur

Woensdag t/m Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

Onze punten:

     

Adres:

- Goedkoop           - Telefonisch bestellen mogelijk           Nijverheidsweg 2
- Garantie tot 6 maand   - Contant betalen bij aflevering mogelijk   7442CH Nijverdal
- Snelle levering       0548 - 785243
- Goede service        

Veel winkelplezier.

Disclaimer

Disclaimer

WGS totaalshop besteedt grote zorg aan het creÄ—ren en updaten van deze website.

Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden worden vermeld en maken wij u erop attent dat de informatie zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd kan worden. In geen geval kan de WGS totaalshop aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat daarvan gemaakt wordt. Wanneer er links tot stand worden gebracht met andere sites, aanvaardt de WGS totaalshop geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het bestaan van deze sites.

Ondanks het feit dat WGS Totaal de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. WGS Totaal is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. WGS Totaal is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede als gevolg van technische storingen. Aan de gepresenteerde informatie kan géén recht worden ontleend. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden bij info@wgstotaal.nl zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Links naar andere websites

De website van WGS Totaal bevat links naar andere websites die buiten het WGS Totaal domein liggen. Deze links zijn slechts opgenomen ter informatie aan de gebruikers van onze site. WGS Totaal is noch verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de andere websites, noch voor de privacy bescherming op die sites.