Heeft u vragen? Bel dan naar +31 548 78 52 43 of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Disclaimer

Ondanks het feit dat WGS Witgoed de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. WGS Witgoed is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. WGS Witgoed is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede als gevolg van technische storingen. Aan de gepresenteerde informatie kan géén recht worden ontleend. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden bij info@wgstotaal.nl zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Links naar andere websites

De website van WGS Witgoed bevat links naar andere websites die buiten het WGS Witgoed domein liggen. Deze links zijn slechts opgenomen ter informatie aan de gebruikers van onze site. WGS Witgoed is noch verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de andere websites, noch voor de privacy bescherming op die sites.

Goedkoopste tweedehands witgoed

Welkom bij  WGS Witgoed. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf met een fysieke winkel in Nijverdal en een webshop. Bij ons kunt u als particulier, snel en eenvoudig nagekeken en getest witgoed kopen/bestellen voor een redelijke prijs. Wij hebben voldoende aanbod in verschillende soorten en typen witgoed van onder andere Miele, Bosch, Siemens, Liebherr en AEG. Daarnaast bieden wij ook witgoed aan van merken als Nordland, Whirlpool, ATAG, Samsung en vele andere merken. 

Gebruikte A-merken witgoed

Wij bieden verschillende kwaliteiten en keuzemogelijkheden. Ontdek dit door bij de verschillende categorieën te kijken en aan de hand daarvan uw keuze te maken. Er is keuze uit ca 150 stuks witgoed. Wij leveren A-merken wasmachines, wasdrogers, vaatwassers, koelkasten, koel- vries combinaties, vriezers en vrieskisten.

Al onze producten zijn te bekijken en eventueel af te halen in onze winkel in Nijverdal. Kijk gerust rond in onze webshop en maak vooral gebruik van de aanbiedingen.

Veel winkelplezier.