Heeft u vragen? Bel dan naar +31 6 15362354  of mail naar info@wgswitgoed.nl

Menu

Goed en goedkoop witgoed bij WGS Witgoed

WGS Witgoed biedt u een ruim assortiment goed en goedkoop witgoed. Alle wasmachines, wasdrogers, vaatwassers en koelkasten  die wij beschikbaar hebben zijn van topkwaliteit. Onze tweedehands witgoed is volledig nagekeken en getest op alle vitale onderdelen.  Het aanbod wisselt en kan tijdig uitverkocht zijn. Wees er dus snel bij!

Waarom uw witgoed bij WGS kopen?

Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit en bieden we ook nog eens garantie op uw aankoop. Mocht er dus onverhoopt iets mis zijn met u apparaat na aankoop dan kijken we graag wat we voor u kunnen betekenen. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij binnen 24 uur contact met u op en we streven ernaar om in overleg met de klant zo spoedig mogelijk uw bestelde witgoed te leveren. Wij bezorgen zelf en ook aansluiten behoort tot de mogelijkheden. Redenen om uw witgoed bij WGS Witgoed te kopen:

  • Goedkoop
  • Garantie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Snelle levering
  • Goede service
  • Telefonisch bestellen mogelijk
  • Contant betalen bij aflevering mogelijk

Onze fysieke winkel is vanaf heden gesloten.

Disclaimer

Disclaimer

WGS totaalshop besteedt grote zorg aan het creÄ—ren en updaten van deze website.

Desondanks kan het voorkomen dat er onvolkomenheden worden vermeld en maken wij u erop attent dat de informatie zonder voorafgaande aankondiging gewijzigd kan worden. In geen geval kan de WGS totaalshop aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat daarvan gemaakt wordt. Wanneer er links tot stand worden gebracht met andere sites, aanvaardt de WGS totaalshop geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of het bestaan van deze sites.

Ondanks het feit dat WGS Totaal de uiterste zorg besteedt aan de betrouwbaarheid en de actualiteit van de gegevens, kunnen hierin onjuistheden voorkomen. WGS Totaal is dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van het overnemen van de verstrekte informatie. WGS Totaal is evenmin aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van informatie via internet, alsmede als gevolg van technische storingen. Aan de gepresenteerde informatie kan géén recht worden ontleend. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden bij info@wgstotaal.nl zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Links naar andere websites

De website van WGS Totaal bevat links naar andere websites die buiten het WGS Totaal domein liggen. Deze links zijn slechts opgenomen ter informatie aan de gebruikers van onze site. WGS Totaal is noch verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van de andere websites, noch voor de privacy bescherming op die sites.